Volg mij

 

      

Volgende concerten
dinsdag 3 juli
Apeldoorn
Grote Kerk

woensdag 11 juli
Nijkerk
Zorgcentrum Arkemheen

vrijdag 13 juli
Utrecht
Zorgcentrum Voorhoeve

Naar agenda

Nieuws

Wilbert Magré nieuwe dirigent Noorder Jongerenkoor


Drachten – Vanaf 29 augustus staat het Noorder Jongerenkoor in Drachten onder leiding van de nieuwe jonge dirigent Wilbert Magré uit Elburg. Het koor werd opgericht in 1998 en wisselt nu voor de derde keer van dirigent. De jonge musicus van 24 jaar, Wilbert, neemt het dirigeerstokje over van dhr. E. de Boer.

 

Het koor bestaande uit jongeren van 15 t/m 30 jaar uit de regio repeteert één keer in de twee weken op maandagavond in de Eben Haëzerschool (Engwerd 1) te Drachten van 19.30 t/m 21.30 uur, met tussendoor een gezellige pauze. Op dit moment bestaat het koor nog uit 20 leden, maar de dirigent en het bestuur hebben goeie moed om het ledenaantal weer omhoog te krijgen. Wilbert begeleid tijdens de repetities het koor zelf van achter de piano en zorgt voor nieuwe muziek. Ook zullen er prachtige concerten op de agenda komen.

 

Open repetitie voor nieuwe leden

Op maandag 29 augustus zijn jongeren tussen de 15 en 30 jaar van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken op de open repetitie in de Eben Haëzerschool (Engwerd 1) te Drachten van 19.30 t/m 21.30 uur. Van harte welkom!