Beluister mij ook op Spotify

Agenda
zaterdag 25 maart
Burgum
Kruiskerk

vrijdag 31 maart
Nunspeet
Oenenburgkerk

zaterdag 1 april
Goes
Grote - of Maria Magdalenakerk

Naar agenda

Ambachtelijk (h)eerlijke producten

Te huur | Luxe 6 pers. chalet De Kleine Belties te Hardenberg

Drukwerk

Heel wat mensen zijn inmiddels op de hoogte van mijn activiteiten op muzikaal gebied.Naast het nog steeds volgen van pianolessen bij de heer Herman Riphagen uit Heerde geef ik regelmatig concerten, help met het organiseren van concerten en begeleid ik koor en samenzang tijdens kerkdiensten.

    

Maar weet u dat ik me daarnaast ook bezig hou met drukwerk? Met onder andere het ontwerpen en drukken van flyers, posters, programmaboekjes voor concerten e.d. maar ook voor visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk bent u bij mij aan het juiste adres.

   

De procedure is als volgt: Als eerste worden uw eventuele wensen doorgesproken. Daarna wordt er een vrijblijvende offerte op maat gemaakt. Na goedkeuring van de offerte ga ik het drukwerk ontwerpen. Als het ontwerp klaar is wordt dit verstuurd naar de opdrachtgever voor controle en zo nodig wordt het aangepast. Nadat alles is goedgekeurd kan het ontwerp naar de drukker en ontvangt u het drukwerk rechtstreeks via de pakketservice thuis of op uw werk.

   

Laat mij weten wat uw plannen zijn, dan help ik u vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze en bied ik u een scherpe offerte aan! Ik verzorg uw opdracht van A tot Z.