Beluister mij ook op Spotify

Concerttip

Volgende concerten
zaterdag 5 oktober
Nunspeet
Driestwegkerk

zaterdag 12 oktober
Urk
De Bron

woensdag 16 oktober
Amsterdam
Alle-Dag-Kerk (Begijnhof)

Naar agenda

Biografie

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert.

      

Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Tevens hebben de heren Magré ondertussen al vele CD’s samen opgenomen.

    

Ook heeft de jonge musicus al concertreizen gemaakt naar Parijs (2010), Berlijn (2011), Praag (2012) en Wenen (2013). Hierbij was hij begeleider bij het Gemengd Koor Groot Veluwe.

    

Vanaf september 2013 is Wilbert ook een koor begonnen in Nunspeet met meiden/dames tussen de 15 en 35 jaar waar hij gelijk bij de eerste repetitie 50 meiden/dames bij elkaar wist te krijgen.

    

Regelmatig is hij al te horen op concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren. Kijk voor meer informatie op: www.wilbertmagre.nl