Beluister mij ook op Spotify

Agenda
zondag 21 juli
Doornspijk
Gereformeerde Kerk

dinsdag 23 juli
Dwingeloo
Brug-Es Kerk

woensdag 24 juli
Elburg
Grote Kerk

Naar agenda
Ambachtelijk (h)eerlijke producten

Biografie


Wilbert Magré (1992) werd al op zeer vroege leeftijd in aanraking gebracht met de liefde voor muziek door zijn vader, Wim Magré. Vele jaren pianolessen ontving hij van Herman Riphagen uit Heerde.

 

Als organist is hij verbonden aan de Hersteld Hervormde Gemeente te Doornspijk, de Hervormde Gemeente te Elburg en de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. Verder is hij regelmatig op zondag organist in de Diensten Met Belangstellenden in de Engelse Kerk (Begijnhof) te Amsterdam en de Grote Kerk (Loolaan) te Apeldoorn.

 

De musicus heeft de volgende koren onder zijn leiding: het Young Ladies Choir Rejoice uit Nunspeet, het Noorder Jongerenkoor in Drachten, Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’ uit Ermelo, Vocalgroup Undique en het Veluws Mannenensemble. Ook is hij dirigent van het Groot Nederlands Johannes de Heer koor wat bestaat uit 700 leden en in het begin van het jaar repeteert op acht verschillende locaties door het land en daarna diverse concerten geeft.

 

Concertreizen werden gemaakt naar vele prachtige kerken in het buitenland zoals de Notre Dame van Parijs, de Dom in Keulen en diverse kerken in Wenen. Bij de bekende online muziekdienst Spotify heeft Wilbert duizenden luisteraars per maand. Tevens is hij een veel gevraagde organist/pianist bij rouw- en trouwdiensten.

 

Meer informatie / actuele agenda: www.wilbertmagre.nl

Persfoto's WilbertBovenstaande persfoto's zijn rechtenvrij te gebruiken. U kunt de foto's op hoge resolutie downloaden door onderaan de foto op het icoontje te klikken.