Beluister mij ook op Spotify

Volgende concerten
zaterdag 30 maart
Bolsward
Martinikerk

zaterdag 6 april
Apeldoorn
Grote Kerk

dinsdag 9 april
Nijkerk
Fonteinkerk

Naar agenda

Koren

Young Ladies Choir Rejoice


In september 2013 is Wilbert Magré een nieuw koor gestart bestaande uit meiden/dames tussen de 15 en 35 jaar in Nunspeet. Het koor repeteert één keer in de twee weken op donderdagavond van 19.30 t/m 21.00 uur in de Driestwegkerk (Driestweg 4) te Nunspeet. Tijdens de repetities is er een pauze van 20.15 t/m 20.30 uur. 

   

Het koor heeft een prachtig repertoire met klassieke werken van (on)bekende componisten, geestelijke liederen en (bewerkte) psalmen. Ook is het de bedoeling om diverse concerten in de regio te geven, hierbij zingt het koor in (eigen) zwarte kleding.

     

Lijkt het je leuk om ook op het koor te komen, maar twijfel je nog? Kom dan vrijblijvend eens langs op een repetitieavond om te zien of het ook iets voor jou is! De repetitiedata staan op de site van het koor.

   

Meer informatie op: www.youngladieschoirrejoice.nl

Noorder Jongerenkoor Drachten


Sinds augustus 2016 is Wilbert dirigent van het Noorder Jongerenkoor in Drachten. Het koor reperteert één keer in de twee weken in de Eben Haëzerschool (Engwerd 1) te Drachten van 19.45 t/m 21.30 uur. De leden komen uit de hele regio en zijn tussen de 15 en 30 jaar.

 

Kijk voor meer informatie op: www.noorder-jongerenkoor.webnode.nl

Vocalgroup Undique


De betekenis van de koornaam is 'overal vandaan' en dat komen de leden van deze groep ook. Speciaal voor dit koor heeft de dirigent, Wilbert Magré uit Doornspijk, ervaren zangers geselecteerd uit het hele land. Het koor bestaat uit tien sopranen, tien alten, vier tenoren en vier bassen.

 

'Ik bid voor jou' door Vocalgroup Undique bij EO Nederland Zingt

'Op het Godslam rust mijn ziele' door Vocalgroup Undique bij EO Nederland Zingt

 

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: Wilbert Magré - info@wilbertmagre.nl

Groot Nederlands Johannes de Heer koor


Groot Nederlands Johannes de Heer Koor, bestaande uit totaal 700 zangers o.l.v. Wim en Wilbert Magré is een projectkoor. Het koor repeteert op acht verschillende locaties door heel het land en geeft een aantal concerten tijdens een project.

 

Kijk voor meer informatie op: www.johannesdeheerkoor.nl