Volg mij

 

      

Concerttip

Volgende concerten
vrijdag 20 juli
Heerde
Ontmoetingskerk

zondag 22 juli
Doornspijk
Gereformeerde Kerk

woensdag 25 juli
Elburg
Grote Kerk

Naar agenda

Koren

Young Ladies Choir Rejoice


In september 2013 is Wilbert Magré een nieuw koor gestart bestaande uit meiden/dames tussen de 15 en 35 jaar in Nunspeet. Het koor repeteert één keer in de twee weken op donderdagavond van 19.30 t/m 21.00 uur in de Driestwegkerk (Driestweg 4) te Nunspeet. Tijdens de repetities is er een pauze van 20.15 t/m 20.30 uur. Het ledenaantal staat op ongeveer 80 leden.

   

Het koor heeft een prachtig repertoire met klassieke werken van (on)bekende componisten, geestelijke liederen en (bewerkte) psalmen. Ook is het de bedoeling om diverse concerten in de regio te geven, hierbij zingt het koor in (eigen) zwarte kleding.

     

Lijkt het je leuk om ook op het koor te komen, maar twijfel je nog? Kom dan vrijblijvend eens langs op een repetitieavond om te zien of het ook iets voor jou is! De repetitiedata staan op de site van het koor.

   

Meer informatie op: www.youngladieschoirrejoice.nl

Noorder Jongerenkoor Drachten


Sinds augustus 2016 is Wilbert dirigent van het Noorder Jongerenkoor in Drachten. Het koor reperteert één keer in de twee weken in de Eben Haëzerschool (Engwerd 1) te Drachten van 19.30 t/m 21.30 uur. De leden komen uit de hele regio en zijn tussen de 15 en 30 jaar.

 

Kijk voor meer informatie op: www.noorder-jongerenkoor.webnode.nl

Vocalgroup Undique


De betekenis van de koornaam is 'overal vandaan' en dat komen de leden van deze groep ook. Speciaal voor dit koor heeft de dirigent, Wilbert Magré uit Elburg, ervaren zangers geselecteerd uit het hele land. Het koor bestaat uit tien sopranen, tien alten, vier tenoren en vier bassen.

 

Het koor zong in 2016 onder andere meerdere malen het prachtige oratorium Jezus op aarde van Marco den Toom. Er staan prachtige kerstconcerten op de agenda en een nog nieuw uit te geven oratorium Jakob.

 

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: Wilbert Magré - info@wilbertmagre.nl

Groot Nederlands Johannes de Heer koor


Dit jaar is het 150 jaar geleden dat Johannes de Heer in Rotterdam werd geboren. Dit gedenkwaardige moment is aanleiding voor de oprichting van een uniek projectkoor: het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor o.l.v. Wim en Wilbert Magré. Het koor repeteert op acht verschillende locaties door heel het land en geeft vier prachtige concerten in Apeldoorn, Gouda, Kampen en Concertgebouw de Doelen te Rotterdam.

 

Kijk voor meer informatie op: www.johannesdeheerkoor.nl