Beluister mij ook op Spotify

Agenda
donderdag 23 mei
Parijs


vrijdag 24 mei
Parijs


zaterdag 25 mei
Parijs


Naar agenda
Ambachtelijk (h)eerlijke producten

Koren

Noorder Jongerenkoor


Sinds augustus 2016 is Wilbert dirigent van het Noorder Jongerenkoor in Drachten. Het koor reperteert één keer in de twee weken in de Eben Haëzerschool (Engwerd 1) te Drachten van 19.45 t/m 21.30 uur. De leden komen uit de hele regio en zijn tussen de 15 en 30 jaar.

 

Kijk voor meer informatie op: www.noorder-jongerenkoor.webnode.nl

Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Maranatha'


Sinds 2019 is Wilbert Magré dirigent van de Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Maranatha' uit Ermelo. Mede door de ontspannen en vriendschappelijke sfeer, is Maranatha uitgegroeid tot een koor van ongeveer 80 leden die uit Ermelo en omstreken komen. Het koor repeteert elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Immanuëlkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo.

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.koormaranatha.nl

Young Ladies Choir Rejoice


In september 2013 is Wilbert Magré een nieuw koor gestart bestaande uit meiden/dames tussen de 15 en 35 jaar in Nunspeet. Young Ladies Choir Rejoice repeteert gemiddeld één keer in de twee weken op donderdagavond van 19.30 t/m 21.00 uur in het Hoofdkantoor van Prominent (Energieweg 16) in Nunspeet. Tijdens de repetities is er een pauze van 20.15 t/m 20.30 uur. 

   

Het koor heeft een prachtig repertoire met klassieke werken van (on)bekende componisten, geestelijke liederen en (bewerkte) psalmen. Lijkt het je leuk om ook op het koor te komen, maar twijfel je nog? Kom dan vrijblijvend eens langs op een repetitieavond om te zien of het ook iets voor jou is! De repetitiedata staan op de site van het koor.

   

Meer informatie op: www.youngladieschoirrejoice.nl

Veluws Mannenensemble


Het ensemble bestaat uit ervaren zangers van de Veluwe. De mannen staan onder leiding van Wilbert Magré en geven vele concerten door het hele land en verlenen regelmatig hun medewerking aan zangdiensten. De woensdagmorgen zomerconcerten in de Grote Kerk van Elburg zijn bij vele bekend. Het repertoire bestaat onder andere uit negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen. De mannen hebben al diverse cd's opgenomen.

 

Kijk voor meer informatie op: www.veluwsmannenensemble.nl

Vocalgroup Undique


De betekenis van de koornaam is 'overal vandaan' en dat komen de leden van deze groep ook. Speciaal voor dit koor heeft de dirigent, Wilbert Magré uit Doornspijk, ervaren zangers geselecteerd uit het hele land. Het koor bestaat uit tien sopranen, tien alten, vier tenoren en vier bassen.

 

'Ik bid voor jou' door Vocalgroup Undique bij EO Nederland Zingt

'Op het Godslam rust mijn ziele' door Vocalgroup Undique bij EO Nederland Zingt

 

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: Wilbert Magré - info@wilbertmagre.nl

Groot Nederlands Johannes de Heer koor


Groot Nederlands Johannes de Heer Koor, bestaande uit totaal 700 zangers o.l.v. Wilbert Magré is een projectkoor. Het koor repeteert op acht verschillende locaties door heel het land en geeft een aantal concerten tijdens een project.

 

Kijk voor meer informatie op: www.johannesdeheerkoor.nl